niedziela, 18 czerwca 2017
Urodziny bloga. Bułka, masło, truskawki
›
Mój blog zadebiutował 17 czerwca 2009 roku. Miał być o prostych przepisach, takich podstawach gotowania, możecie to sprawdzić w pierwszy...
7 komentarzy:
poniedziałek, 5 czerwca 2017
Wyzwanie śniadanie:* 3 kroki do idealnego i szybkiego śniadania
›
Powtórzę: to nieprawda, że nie masz czasu na śniadanie. Poprzednio pisałam też, że nikt nigdy nie udowodni, że śniadanie jest najważniej...
poniedziałek, 29 maja 2017
Wyzwanie śniadanie: startujemy!
›
Śniadanie to mój ulubiony moment poranka. Nie obchodzi mnie, czy ktoś kiedykolwiek udowodni, że jest najważniejszym posiłkiem w ciągu dn...
wtorek, 16 maja 2017
„Ania, nie Anna” i staroświeckie ciasteczka
›
Kilka tygodni temu zauważyłam w (dziewczyńskim) internecie pewne poruszenie wywołane planowaną premierą nowego serialu o Ani z Zielonego...
3 komentarze:
czwartek, 11 maja 2017
Jak przestać się odchudzać. Na zawsze
›
Większość swojego nastoletniego i pewną cześć dorosłego życia spędziłam na diecie. Oznaczało to mniej więcej głodzenie się przez cały t...
7 komentarzy:
piątek, 5 maja 2017
O sztuce podróżowania
›
Po lewej churros, które jadłam w Hiszpanii, po prawej moja wersja. Lubicie podróże? Pewnie 95% z Was uzna to pytanie za retoryczne. A...
2 komentarze:
środa, 26 kwietnia 2017
Lody i crumble na piękną skórę. Spróbujesz?
›
Że jesteś tym, co jesz, wiadomo od dawna, tzn. bohaterskie owoce versus złowieszcze drożdżówki, czy coś w tym rodzaju. Zawsze miałam ocho...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer